Arkitekturblog.com – Arkitektur Blog med nyheder og debat fra Aarhus og resten af landet.
Bykultur Nyheder

Aarhus: Byens torve og pladser giver plads til årets Jazz Festival

Årets kunstplakat (2019) lavet af Finn Nygaard.

I centrum af Aarhus kan man i disse dage se byens gamle torve og pladser lægge jord til Aarhus Jazz Festival som løber af stablen mellem 13.-20. juli 2019. Den første Jazz Festival blev afholdt i 1989, og dette års Jazz Festival er derfor den 31. af slagsen i Aarhus.

Jazzfestivalen er med til at give byen en ekstra gnist om sommeren, og er et vigtigt instrument for det bykulturelle engagement i Aarhus. Når folk samles om jazz kan man mærke den helt særlige vibe, og det efterlader en god stemning i byen. I nogle henseender er det en anderledes kunstnerisk følelse end når Aarhus festuge med sine øltelte spiller op til dans og druk.

Herfra skal der lyde en opfordring til at deltage i nogle af de mange jazz arrangementer der i disse dage præger centrum af Aarhus. Det er hyggeligt, og måske er jazzmusikken noget for dig! For yderligere info og program besøge Aarhus Jazz Festival på Jazzfest.dk.

 


Nedenfor følger en billedserie fra Aarhus Jazz Festival 2019 på henholdsvis Telefontorvet og Bispetorv.

I

Læs også

Aarhus: Små skridt for den omstridte Vestpassage ved Vestergade

Phillip Fangel

Aarhus: Overset perle på Nørre Allé

Phillip Fangel

Aarhus: Boligbyggeri ved Mølleparken og det gamle hovedbibliotek

Phillip Fangel

Skriv en kommentar

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg og vurdere brugen af de enkelte elementer. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. OK Læs mere

Cookie- og Privatlivspolitik