Arkitekturblog.com – Arkitektur Blog med nyheder og debat fra Aarhus og resten af landet.
Image default
Aarhus Centrum Bygninger Byudvikling Nyheder Projekter

Aarhus: Fremgang på Æggepakkeri-projektet og Aarhus K [Galleri]

Det kombinerede bolig- og erhvervsbyggeri ved navn Æggepakkeriet er ved at blive opført lige ved siden af den flotte gamle godsbanegård. Æggepakkeriets bygninger bliver ét af mange nye byggerier i det nye Aarhus K område. Æggepakkeriet består, udover det reelle æggepakkeri, af tre bygninger i forskellige højder og med forskelligt facadeudtryk.

KOMMENTAR: Det er et meget markant byggeri i centrum af byen, og den højeste grå bygning vil rage op over de fleste andre i byen. Umiddelbart er jeg ikke tilhænger af det grå beton-agtige udtryk på den højeste bygning. Nogle vil helt sikkert sammenligne bygningen med Arne Jacobsens Rådhus. Tja. Den gule murstensbygning i forlængelse af højhuset er egenligt ikke så interessant, og det samme gælder den vinklede rødstensbygning. Det er dog positivt, at der bliver fortættet i dette område, så kan byen komme til at fremstå lidt mere kompakt i dette område.

Læs mere på: Æggepakkeriet officielle website


Læs også

Aarhus: Det enorme “Skejbyen” godt undervejs [Galleri]

Phillip Fangel

Aarhus: Valdemars Have færdigbygget [Galleri]

Phillip Fangel

Aarhus: Lighthouse foto- og videoupdate (21-03-2020)

Phillip Fangel

Skriv en kommentar

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg og vurdere brugen af de enkelte elementer. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. OK Læs mere

Cookie- og Privatlivspolitik