Arkitekturblog.com – Arkitektur Blog med nyheder og debat fra Aarhus og resten af landet.
Image default

Skt. Knuds Skole stod i 2018 bag igangsætningen af et større arbejde for at bygge nyt i det absolutte centrum af Aarhus. Målet var at tilføje en ny tilbygning for 7.- 9. klassetrin til den eksisterende skole. Tilbygningen indeholder ni nye klasselokaler, et skolekøkken og ét større opholdsrum for eleverne.

Byggeriet er denne sommer blevet færdigt, og det ser ganske nydeligt ud. Tilføjelsen, der ses tydeligt fra strøget i Ryesgade, er ikke alt for opsigtsvækkende og tager ikke noget af opmærksomheden fra den billedskønne Katolsk Vor Frue Kirke. Facaden er holdt i neutrale brune farver – set ift. omgivelserne, og den runde form gør bygningen lidt mere spændende at betragte udefra. Desværre fik den nye bygning ikke noget tag med hæld. Måske kan det blive til en æstetisk tilføjelse af tag i fremtiden?

  • Masser af fotos og video fra byggeriet ved Skt. Knuds Skole: Vi bygger

Læs også

Aarhus: “Tækker House” på hjørnet af Vesterbro Torv og Vester Allé rejser sig

Phillip Fangel

Aarhus: De første beboere i det nye boligbyggeri Trianglen er flyttet ind

Phillip Fangel

Aarhus: Gyselige neongrønne altaner i Nordlandet på Nordlandsvej i Risskov [Fotoupdate – 16-11-2019]

Phillip Fangel

Skriv en kommentar

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg og vurdere brugen af de enkelte elementer. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. OK Læs mere

Cookie- og Privatlivspolitik