Arkitekturblog.com – Arkitektur Blog med nyheder og debat fra Aarhus og resten af landet.
Image default
Arkitektur Bygninger Byudvikling Nyheder Projekter

Aarhus: Systematics 15-etager høje tårn – igangværende byggeri [Galleri]

Den store aarhusianske IT-virksomhed Systematic er i gang med at udvide deres hovedkvarter ved Aabrinken mellem Søren Frichs Vej og Vestre Ringgade. Det nye kontorhøjhus kommer til at ligge i forlængelse af Systematics eksisterende bygninger, og kommer til at bestå af et tårn i 15 etager (ca. 60 meter højt). Opførelsen af højhuset har været ganske kontroversielt, og går man en tur i området ses det tydeligt, at ikke alle naboer er fortalere for projektet.

Umiddelbart vurderet, er det reviderede projekt til tårnet (som er ved at blive opført) langt mere spiseligt end det første udkast, og de kobberagtige paneler facaden bliver beklædt med ser på visualiseringer ud til at blive ganske nydelige. Det faktum at bygningen ikke bliver fuldstændig kvadratisk er et stort kvalitetsløft. Nu er der stadig et stykke vej før højhuset er endeligt færdigbygget, men i modsætning til andre nybyggerier i byen er jeg relativt positivt indstillet overfor Systematics højhus.

Det er Olav de Linde der står bag byggeriet. Læs mere her: https://www.olavdelinde.dk/systematic/


Læs også

Aarhus: Psykiatrisk Hospital i Risskov er ved at blive omdannet til boligområde [Galleri]

Phillip Fangel

Aarhus: Beboerne er flyttet ind i SHiP, nu mangler blot detaljer på det omkringliggende område (juni 2021)

Phillip Fangel

Aarhus: Status på mulig nedrivning af Jomsborg og andre ejendomme ved Europaplads 6-8 (november 2020).

Phillip Fangel

Skriv en kommentar

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg og vurdere brugen af de enkelte elementer. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. OK Læs mere

Cookie- og Privatlivspolitik