Arkitekturblog.com – Arkitektur Blog med nyheder og debat fra Aarhus og resten af landet.
Image default
Aarhus Centrum Bygninger Byudvikling Nyheder Projekter

Aarhus: De første beboere i det nye boligbyggeri Trianglen er flyttet ind

Trianglen byggeprojekt er nu færdigt

Trianglen ved Søren Frichs Vej er et nyt stort – trekantet – boligbyggeri i røde mursten. Der er gjort plads til flere erhverv i stueetagen, og Rema 1000 er allerede rykket ind i det østligste hjørne af bygningen.

Byggeriet der indeholder en stor fælles gård, hvori der også findes mindre bygninger til beboelse, blev påbegyndt i 2017. Trianglen er et af de første store projekter i “Aarhus K området” der er helt færdigbygget.

Læs mere om byggeriet og udlejning på https://trianglen8000.dk/ og https://trianglenaarhus.dk/

KOMMENTAR: Efter et besøg i et par fremvisningslejligheder i Trianglen er min umiddelbare vurdering, at lejlighederne lader til at være af ganske god kvalitet. I udgangspunktet er den massive volumen på byggeriet interessant og på sin egen måde ret tiltalende, men desværre er facaden æstetisk kedelig, monoton og uden nogen form for star quality. Nuvel, alt “det nye” kan ikke være ligeså fedt og moderne som AARhus, men den lange røde væg på Søren Frichs Vej, de påsatte standard “kassealtaner” og det flade tag (på størstedelen af byggeriet) lægger en dæmper på min begejstring over det færdige resultat. Der skal dog lyde ros for at åbne for erhverv i stueetagen ud mod Søren Frichs Vej. Det giver en mere “byagtig” følelse at bygningen ikke lukker sig om sig selv i stueniveauet.


Læs også

Aarhus: Høringssvar til lokalplanforslag nr. 1147 – Højhus på Mindet 6

Phillip Fangel

Aarhus: Ny cafe undervejs i Risskov

Phillip Fangel

Aarhus: DMJX (Journalisthøjskolen) bliver en ny synlig tilføjelse til Katrinebjerg

Phillip Fangel

Skriv en kommentar

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg og vurdere brugen af de enkelte elementer. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. OK Læs mere

Cookie- og Privatlivspolitik