Arkitekturblog.com – Arkitektur Blog med nyheder og debat fra Aarhus og resten af landet.
Image default
Aarhus Centrum Arkitektur Bygninger Det gode byggeri Facader og udsmykning Nyheder Projekter

Aarhus: Østboulevarden 11a og 11b er en flot tilføjelse til Østboulevarden [Galleri]

Infill-byggeriet på Østboulevarden 11a og 11b er færdigt. Det virker udefra set som et kvalitetsbyggeri, hvor det æstetiske tilmed ikke er forbigået, som det ellers ofte ses! Der er benyttet behagelige mørkebrune farver til valget af de aflange mursten. Facaden mod Østboulevarden er heldigvis ikke ødelagt af firkantede standard altaner, i stedet er der påført moderne skrå karnapper der giver facaden et særligt udtryk – i positiv forstand. Indgangspartiet er nydeligt, og det samme er bagbebyggelsen. Det store byggeri i gården vidner (trods manglen på det altid ønskværdige sadeltag) om kvalitet i udformningen, og indkorporeringen af altanernes placering i byggeriet er resultatet af godt arkitektonisk forarbejde. Man får virkelig lyst til at bo i bebyggelsen.

Der skal lyde kæmpe roser herfra til LOOP Architects der har stået bag tegningerne til Østboulevardens nyeste pragtbyggeri. Det må ubetinget være byens bedste byggeri i 2019! Den slags vil vi gerne se mere af!


Læs også

Aarhus: Jomsborg er væk, og dele af Mindegades Kaserne nu også på vej til nedrivning.

Phillip Fangel

Jomsborg atter truet på livet af nyt højhusprojekt ved Europaplads.

Phillip Fangel

Aarhus: Æggepakkeriet fotoupdate (21-02-2020)

Phillip Fangel

Skriv en kommentar

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg og vurdere brugen af de enkelte elementer. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. OK Læs mere

Cookie- og Privatlivspolitik