Arkitekturblog.com – Arkitektur Blog med nyheder og debat fra Aarhus og resten af landet.
Image default
Aarhus Nord Bygninger Byudvikling Nyheder Projekter

Aarhus: Ny hjørneejendom til “Joe & The Juice” i Risskov

Luftfoto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering.

En ny ejendom rejser sig for tiden på Nordre Strandvej i Risskov.

På den østlige side af Nordre Strandvej ved nr. 54 opfører ejendomsudviklerne fra 1927 Estate i øjeblikket en ny ejendom, der skal ligge i forlængelse af grundens oprindelige patriciervilla. Bag tegningerne til projektet står arkitektfirmaet Gandrup Krabbe og Vang, der også har tegnet den nye runde café på den modsatte side af Nordre Strandvej. Den nye ejendom bliver i opført i to etager med flere terrasser og kommer bl.a. til at indeholde et spisested og en Joe & The Juice. I dette område nær Bellevue Hallen ligger der allerede en mindre klynge af butikker, og denne nye tilføjelse virker egentlig som et ganske naturligt skridt på vejen mod at gøre Risskov lidt mere kompakt ift. butiksliv. Ifølge Aarhus Stiftstidende forventes det, at Joe & The Juice kan tage imod sine første kunder den 1. maj.


Læs også

Aarhus: Lighthouse foto- og videoopdatering (23-08-2019)

Phillip Fangel

Arkitekturblog støtter op om Arkitekturoprøret

Phillip Fangel

Byudviklingsdebat: Hvad blev der af de smukke identitetsskabende tårne og spir?

Phillip Fangel

Skriv en kommentar

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg og vurdere brugen af de enkelte elementer. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. OK Læs mere

Cookie- og Privatlivspolitik