Arkitekturblog.com – Arkitektur Blog med nyheder og debat fra Aarhus og resten af landet.
Image default
Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering.

Sådan tilpasser man en ny bygning til sine omgivelser

Om mindre end en måned genåbner supermarkedskæden Fakta deres trøjborgbutik på Tordenskjoldsgade. Det er gået hurtigt, og resultatet kan snart tydes ud fra de synlige fremskridt i gadebilledet. Det ser endda meget positivt ud! Der er tale om et dobbelt-infill der hver har deres egen facade mod henholdsvis Herluf Trolles Gade og Tordenskjoldsgade. Den mørkebrune sten passer fint til de øvrige rødlige nuancer der hersker i området, og bygningen har enkelte men ikke overdrevne detaljer i murværket. Desuden er bygningen tilpasset den klassiske bykarré med sit sadeltag. Stærkt arbejde og stor ros til arkitekten bag projektet! Dette kan næsten ikke fejle – det skulle da lige være hvis man har valgt hvide vinduesrammer. Vurdér selv ud fra nedenstående billeder taget den 22. august 2020.

Læs også

Aarhus: Stadsarkitektens 100-års jubilæum. Draiby var den første og største. [Galleri]

Phillip Fangel

Byudviklingsdebat: Mindre matrikler, flere forskellige bygherrer og høje smalle byejendomme, tak!

Phillip Fangel

Aarhus: Vestpassagen foto- og videoupdate. (01.10.2019)

Phillip Fangel

Skriv en kommentar

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg og vurdere brugen af de enkelte elementer. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. OK Læs mere

Cookie- og Privatlivspolitik