Arkitekturblog.com – Arkitektur Blog med nyheder og debat fra Aarhus og resten af landet.
Image default
Aarhus Ø Arkitektur Bygninger Nyheder Projekter

Aarhus: Status på Lighthouse på Aarhus Ø (januar 2021)

Det er noget tid siden jeg sidst har opdateret med nyt fra Aarhus Ø. Der er sket meget og man kan ikke komme uden om, at Lighthouse er et enormt projekt for bydelen. I modsætning til de forrige gange jeg har besøgt byggepladsen virker størrelsen på projektet nu til langt at overgå de forestillinger jeg havde gjort mig om omfanget. I højden bliver Lighthouse 142 meter, og det er ca. dobbelt så højt som AARhus. Jeg glæder mig til at følge projektet i det kommende års tid, og indtil det “topper ud”.

Læs også

Aarhus: Nyt haveanlæg ved Brobjergskolen på Sankt Nicolaus Gade [Galleri]

Phillip Fangel

Aarhus: Trøjborg Centrets nye boliger klar til indflytning

Phillip Fangel

Aarhus: Høringssvar til lokalplanforslag nr. 1147 – Højhus på Mindet 6

Phillip Fangel

Skriv en kommentar

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg og vurdere brugen af de enkelte elementer. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. OK Læs mere

Cookie- og Privatlivspolitik