Arkitekturblog.com – Arkitektur Blog med nyheder og debat fra Aarhus og resten af landet.
Image default
Aarhus Ø Bygninger Nyheder Projekter

Aarhus: Status på Kampanilen og Karéerne ved Bassin 7 på Aarhus Ø (juni 2021)

Det nye bykvarter er ved Bassin 7 er blevet mere synligt i de seneste måneder. Kampanilen er i øjeblikket ved at blive iklædt sit kobber-ydre, og derfor er store dele af det høje hus svøbt ind i stilladser. De to bygningskroppe på hver side af Kampanilen, Teaterkaréen og Hotelkaréen er efterhånden nogle etager højt. Karéerne ser både lidt futuriske og hyggelige ud på samme tid, og med sine indbyggede altaner er mine forventninger steget ganske pænt inden for de seneste par måneder.

Kampanilen er tegnet af BIG (Bjarke Ingels Group) arkitekter, mens det omkringliggende byggeri “Karréerne” er tegnet af SLETH arkitekter. Kampanilen kommer til at indeholde 75 lejligheder, mens der bliver plads til godt 177 boliger i “Karréerne”. Senere vil det store konferencehotel skyde op af jorden på den resterende og ubebyggede del af Bassin 7 ud mod Bernhardt Jensens Blvd.

Billeder fra d. 10. juni 2021.

Læs også

Aarhus: Smuk og bevaringsværdig bygning på Sandgravvej ønskes nedrevet i nyt lokalplanforslag

Phillip Fangel

Aarhus: Høringssvar til lokalplanforslag nr. 1147 – Højhus på Mindet 6

Phillip Fangel

Aarhus: Høringssvar vedr. nedrivning af villaområde ved Rødkløvervej i Aarhus N

Phillip Fangel

Skriv en kommentar

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg og vurdere brugen af de enkelte elementer. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. OK Læs mere

Cookie- og Privatlivspolitik