Arkitekturblog.com – Arkitektur Blog med nyheder og debat fra Aarhus og resten af landet.
Image default
Andet Nyheder

Arkitekturblog på Instagram

Kære læser,

Travlhed kombineret med website issues har været årsag til de manglende indlæg de seneste måneder, men skulle man savne en umiddelbar og hurtig opdatering på nogle af de mest interessante byggerier og byudviklingsprojekter, så er det nu muligt at følge Arkitekturblog på Instagram.

Instagram er hurtigt og nemt at opdatere på farten, og appen har sit fokus på billeder – der meget ofte er selvbeskrivende. Jeg vil fortsat have et fokus på dette website, omend det primært bliver i form af høringssvar m.v.

Sidst, men ikke mindst sætter jeg mine forhåbninger om en sund, bæredygtig og historievedkommende byudvikling højt efter kommunalvalget har fundet sine vindere og tabere. Det blive interessant at følge den nye Rådmand for Teknik og Miljø, og så selvfølgelig ikke mindst de mange spændende projekter der vil komme til at præge smilets by i de kommende år.

Besøg Arkitekturblog på Instagram via din Instagram app eller via dette website: https://www.instagram.com/arkitekturblog/

Læs også

Aarhus: Matas er flyttet ind i den gamle Nordea-ejendom ved Søndergade og Østergade

Phillip Fangel

Aarhus: Nyt Frederiks Plads byggeri nu meget synligt langs Spanien

Phillip Fangel

Aarhus: SHiP (Aarhus Ø) fotoupdate (27-10-2019)

Phillip Fangel

Skriv en kommentar

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg og vurdere brugen af de enkelte elementer. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. OK Læs mere

Cookie- og Privatlivspolitik